ONTWERP

Om duidelijk te krijgen wat u voor ogen heeft, kom ik voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Ik luister naar uw wensen en samen kijken we naar de mogelijkheden die uw tuin biedt.
Na inmeting maak ik een schetsontwerp, ondersteund door 3d-beelden. Na overleg pas ik het ontwerp eventueel aan waarna ik het uitwerk tot een definitief tuinplan. In dit plan staan behalve de materiaalkeuze, beplanting en uitgewerkte details ook een voorstel voor verlichting en beregening.
Een begroting van de aanleg geeft u duidelijkheid in de kosten voor de aanleg.

AANLEG

Omdat ik mijn plannen graag zie uitgroeien tot een perfecte tuin ben ik graag betrokken bij de aanleg. Ik werk samen met een vaste groep van vakmensen op het gebied van tuinaanleg, beregening en zwembadbouw. Door deze aanpak wordt de tuin precies aangelegd zoals u en ik dat voor ogen hebben. Ik ben de coördinator en het aanspreekpunt waardoor er efficiënt kan worden gewerkt. Om het perfecte groene plaatje te maken zoek ik zelf op de kwekerij de planten uit en ben ik bij de aanplant aanwezig.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de aanleg zelf ter hand te nemen, al of niet onder mijn begeleiding.

ONDERHOUD

Of het succes van de aanleg blijvend is wordt bepaald door de kwaliteit van het onderhoud. De betrokken bedrijven bij de aanleg willen hier graag, in overleg met u en mij, een rol in spelen.